Hakkımızda

Yalova Kardelen Vinç

Firmamız, alanında yıllar boyunca edindiği tecrübe ile birlikte hizmet vermeye devam etmektedir. Uzun bir süre içerisinde edinilen bu tecrübe hizmet anlayışımızı şekillendirmiş; müşterilerimizin optimum memnuniyeti için önceliklerimizi belirlememize faydalı olmuştur. 

Şirketimizin misyonu; toplumun her bireyinin her kaldırma ve taşıma ihtiyacına en güvenilir şekilde cevap vermektir. Müşterilerimize kaliteli bir hizmet sağlama amacıyla yola çıkarken iş güvenliği ve müşteri memnuniyetini öncelik haline getirerek firmamızın muadillerinden ileri çıkmasını istiyoruz.

Yalova Kardelen Vinç

Yalova Vinç

Yalova Vinç, vinç, vinç kiralama, kiralık vinç, sepetli vinç, forklift ve oto kurtarma ihtiyaçlarınızın tamamında sizlere hizmet vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Firmamız Yalova Kardelen Vinç, siz değerli müşterilerine hizmet verirken her zaman sizlerin memnuniyetini göz önünde bulundurarak çalışmalarına yön vermektedir. Vermiş olduğumuz tüm hizmetlerimizde de esas olan da budur.

Yalova Kardelen Vinç; A kalite, 1. sınıf vinç hizmetleri

En Uygun Fiyatlar ile Hizmetinizdeyiz.

Yalova Kardelen Vinç, hizmet verdiği tüm branşlarda olabilecek en uygun fiyat politikası ile hizmet vermektedir. Amacımız bir defa değil her zaman çalışmak. Bunun içinde bütçe dostu fiyatlarla siz değerli müşterilerimizin her zaman yanınızda olacağımızdan asla şüpheniz olmasın. Sizlerin memnuniyeti, bizlerin de memnuniyetidir.

Adres : İsmetpaşa Mahallesi Sakarya İkinci Sokak No:1/9 Merkez Yalova | Telefon : 0507 246 93 51

İstanbul İnternet Hizmetleri