Hizmetlerimiz

Yalova Kiralık Vinç

Yalova veya çevresinde bir kiralık vince ihtiyacınız var ise o halde doğru yerdesiniz. Firmamız her türlü kiralık vinç ihtiyacınızı olabilecek en ekonomik fiyat seçenekleriyle karşılayacaktır.

Yalova’da vinç denilince ilk akla gelen firma Yalova Kardelen Vinç firmasıdır. Firmamız, yılın 365 günü kesintisiz olaraktan bölge esnafı ve halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktadır.
Yalova vinç kiralama hizmetlerimiz, vinç sektörünün tüm branş ve kategorilerini kapsamaktadır. Her tonajda vinçlerimiz ile her zaman hizmetinizdeyiz. Bizlere bir telefon açmanız kafidir.

Yalova’da sepetli vinç hizmetleri sunan firmamız, 4 mevsim bölgede hizmet vermektedir. Sepetli vinç olarak araç parkurumuzda çeşitli yüksekliklere ulaşan sepetli vinç modelleri bulunmaktadır.

Yalova Forklift firması olarak tüm forklift ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. İster operatörlü, isterseniz de operatörsüz forklift gereksinimleriniz için firmamızdan dilediğiniz zaman teklif alabilirsiniz.

Yalova veya çevresinde herhangi bir sebepten ötürü aracınızla birlikte seyahat ederken yolda kalırsanız firmamızı aramaktan asla çekinmeyin. Firmamız en kısa süre içerisinde yanınızda olacaktır.

1. Sınıf Hizmet

Gerek vinç hizmetlerinde, gerek sepetli vinç hizmetlerinde, gerek forklift hizmetlerinde, gerekse de oto çekici hizmetlerinde 1. sınıf hizmetler vermekteyiz.

En Uygun Fiyatlar İle

Yüklendiğimiz iş modeli ya da iş projesi ne olursa olsun, piyasada ki en uygun fiyat skalası ile siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Adres : İsmetpaşa Mahallesi Sakarya İkinci Sokak No:1/9 Merkez Yalova | Telefon : 0507 246 93 51

İstanbul İnternet Hizmetleri